Címlap A színválasztásról Színkártyák

Színkártyák

Színkártyákszínkártyák

A színkártyák segítségével könnyebben meghatározhatjuk otthonának színeit. Célunk, hogy a lehető legjobb eszközökkel és megoldásokkal segítsük elő ügyfeleink döntéseit.  Sokaknak nehezére esik a színkártyáról történő választás, hiszen egy kis minta nem igazán tudja visszaadni a szín igazi sajátosságait és intenzitását. A színkártyák esetében jó kiindulási pont a színkártyáról az eredeti elképzelésünknél egy leheletnyivel világosabb tónust választani, mivel a nagyobb felületeken a kiválasztott színek sokkal intenzívebbnek tűnnek, mint egy apró mintán.
Nagyon világos árnyalatoknál lehetünk egy picit merészebbek, hiszen a világos színek már önmagukban visszafogottak és halványak.
A színek és a minták többféle módon variálhatók, és ezek akarva-akaratlan kihatnak az érzelmeinkre. Ha lakásunkat jellegtelennek találjuk, a különféle színek megfelelő alkalmazásával életet vihetünk bele. A világosabb árnyalatú színek levegős, tágító tulajdonságai éppúgy közismertek, mint a sötétek meleg fészekhatása.

Módosítás: (2010. július 02. péntek, 10:33)